12 теории што ќе се случи во 2012 година

0
418
2012-mystodonia

12 теории што ќе се случи во 2012 година

2012-mystodonia

1. Човештвото и планетата Земја моментално поминуваат низ големи промени во свеста и перципирањето на реалноста.

2. Цивилизацијата на Маите во Централна Америка била најнапредна цивилизација во споредба со временско технолошкото знаење. Нивниот календар е најточен на планетава. Никогаш нема згрешено. Всушност, Маите имале вклупно 22 календари, кои што покривале многу циклуси од времето и универзумот во нашиот соларен систем. Некои од тие календари допрва ќе бидат објавени.

3. Петтиот свет на Маите завршил во 1987 година. Шестиот свет започнува во 2012 година. Со ова ние се наоѓаме моментално „Помеѓу светови“. Тоа време Маите го нарекуваат „Апокалипса“ или откритие. Тоа значи дека реалната вистина ќе биде обелоденета, односно откриена.

4. 6 – тиот свет на Маите, всушност е празен. Тоа значи дека ние како креатори ќе започнеме да го креираме новиот свет и цивилизација која што ја сакаме. 

5. Маите исто така предвиделе дека до 2012 година ќе:
– ја отфрлиме технологијата која што сега ја познаваме
– ќе го отфрлиме времето и парите
– ќе влеземе во 5 димензија после преминот низ 4 димензија (5 димензија е всушност 4 дензитет)
– планетата Земја и Соларниот систем ќе влезат во галаксиска синхронизација со остатоткот од универзумот
– нашата ДНК ќе биде „унапредена“ (или репрограмирана) од центарот на нашата галаксија (Hunab Ku)
“Секој на оваа планета ќе мутира. Некои ќе бидат посвесни од другите. Тоа ќе му се случи на секому.” – Вонземјанска мисија на Земјата

6. 2012 година е рамина на нашиот Сочнев систем со што тој ќе се изедначи со рамината на нашата галаксија Млечниот пат.  Тој циклус трае 26000 години од почетокот па до крајот. Виргил амстронг исто така зборува дека другите две галаксии ќе се израмнат со нашата во исто време. Вселенско случување ! 

7. Времето всушност се забрзува (или распаѓа). Илјадници години Шумановата резонанца или пулс (чукање на срцето) на планетата Земја било 7,83 циклуси по секунда, војската тоа го користи како сигурна рефенца. Меѓуто, од 1980 година таа резонанца полека се зголемува. Сега таа е преку 12 циклуси по секунда. Тоа значи дека тоа е еквивалетно со времето помалку од 16 часа во денот наместо „старите“ 24 часа.


8. За време на Апокалипсата или „времето помеѓу световите“ луѓето можат да искусат многу значајни промени. Тие промени ќе бидат многубројни и  променливи. Тоа е се дел од она што ќе го доживееме и искусиме.  Примерите можат да бидат разни, од прекинувањето на некои врски , селења на други локации, привремена работа, па се до промена на нечии мислења, промена на ДНК (враќање на неактивните делови назад во функција), итн.

9. Запомнете, дека во секој даден момент ние донесуваме значајни и големи одлуки.  Секоја одлука која што е базината на љубов (љубовта не како хемиска реакција на нашето тело, туку како вистинско значење на љубовта = светлина = знаење) или стравот (теминатата  = превенција на знаењето = манипулација). Изберете го она што доаѓа од вашата интуиција, не интелект, и следете ги вашите внатрешни желби. Ќе се прилагодите. 

10. Мисловните форми се многу важни и влијаат на нашиот секојдневен живот.  Ние ја создаваме нашата реалност со нашите мисли. Ако мислиме негативно за другите, тоа и ќе го примениме. Но ако размислуваме позитивно, тогаш ќе привлечеме позитивни луѓе и случувања. Значи, бидете свесни за своите мисли и елиминирајте ги непотребните и негативни мисли. 

11. Бидете свесни дека поголемиот дел од медиумите се контролирани од страна на малцинствата. Користете ја моќта на расудување! Побарајте ги сокриените мотиви и планови. Зошто баш таа информација ви е дадена баш вас? Кој е нивниот „вистински“ план? Дали е тоа случај на проблем – рекација – солуција? Дали „тие“ го креираат проблемот за вие да барате решение за тој проблем, или пак „они“ ќе ви понудат нивно решение?

12. Запоменете дека ништо не се случува случајно. Се доаѓа испланирано од некои агенции или други лица. Но и покрај ова е прекрасно да се биде „жив“ овде и во ова време.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here