Богородица им го излекувала детето од леукемија

0
483

deva-marija

Семејство од Киркленд, чија што ќерќа во 2007 година заболела од леукемија, потполно го шокираа светот со изјавата дека нивното дете болно од леукемија го излекувала Богородица.

Семејството смета дека Богородица никогаш не ја напуштила нивната керќа која што требало да оди на операција за да се излечи. Меѓутоа после појавувањето на Богородица нивната керќа била потполно излечена. На фотографиите се гледа присуство на некаков дух, па поради ова семејството тврди дека ова е Богородица.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here