Насловна / Mystic Realm / Астрологија

Категорија: Астрологија

Претплати се на фидот

Пет најголеми астролошки митови за љубовта

Пет најголеми астролошки митови за љубовта

Прв мит: Компатибилност на знаковите Секоја натална карта е всушност мапа на небото па во карактерот е вклучено се она што се врти околу Сонцето (кое што преставува основен хороскопски знак). Сите тие единствени комбинации на енергија или уништуваат нешто ...

Повеќе »

Толкување на соновите: Бои

Толкување на соновите: Бои

Толкување на соновите: Бои Боите во соништата најчесто се израз на емотивна состојба. При толкување на боите во соништата треба да ги земете во предвид личните и посебните врски на луѓето со боите. Сепак еве неколку универзални значења за боите ...

Повеќе »

Вежбајте според хороскопот

Вежбајте според хороскопот

Вежбајте според хороскопот На водените знаци им одговараат вежби во вода, на воздушните воздух во грбот, огнените знакови треба да се загреваат повеќе, додека на земјените, спортот на отворено. Доколку сакате да се ослободите од вишокот килограми, астрологијата може да ...

Повеќе »

Толкување на соновите: Животни

Толкување на соновите: Животни

Толкување на соновите: Животни Животните во соништата претставуваат физички карактеристики, примитивни желби и сексуално однесување кое зависи од животното кое го сонуваме. Тие често симболизираат диви и нецивилизирани аспекти од луѓето кои се скриени длабоко во нас. Сонот во кој ...

Повеќе »

Нумерологија: Што открива вашиот број на стан?

Нумерологија: Што открива вашиот број на стан?

Нумерологија: Што открива вашиот број на стан? Се вели дека во изборот на стан нема случајност, потсвесно го избираме со причина. Нумерологијата на бројот на станот открива каква енергија ве служи во него. За да го добиете бројот, запишете го ...

Повеќе »

Хороскопот и слободното време

Хороскопот и слободното време

Хороскопот и слободното време Во слободно време, родените во знакот Бик мислат само на јадење во лежечка положба. Грицкање чипс, соленки, колачи и слични грицки, во комбинација со добра книга, или пак сладолед на тераса и во двор. Не го ...

Повеќе »

Астрогастрономија

Астрогастрономија

Астрогастрономија Откријте какви обичаи во врска со исхраната има секој од хороскопските знаци. Овен: Јадете мали оброци но често, без разлика колку сте зафатени. Овните многу лесно се вознемируваат кога се гладни. Бик: Осигурајте се вашата вечера да биде задоволителна. ...

Повеќе »

Предвидете ја љубовта со јаболко

Предвидете ја љубовта со јаболко

Предвидете ја љубовта со јаболко БЕЗ РАЗЛИКА дали сте суеверни или не, сигурно ве интересира иднината, а особено љубовната.  Ви преставуваме неколку начини како со помош на јаболко можете да видете што ве очекува. За да ги дознаете иницијалите на ...

Повеќе »

Гатање на слезина

Гатање на слезина По слезината на закланиот вол народот гата каква ќе биде зимата. Ако слезината во предниот дел, оној кој што е поблиску до главата е  дебел, а на задниот дел танок, тогаш зимата од почеток па до  Божиќ ...

Повеќе »

Гатање на свеќа

Гатање на свеќа

Гатање на свеќа Според  тоа како свеќата ќе се запали, како гори и како се гаси, некои гатаат за судбината на куќата и за домаќините. Свеќата за слава ја пали домаќинот и ако свеќата лесно и одма се запали, тоа ...

Повеќе »
Скролај на почеток