Каков е овој летечки објект ?

0
426

letecki-tenk

Овој летечки објект е снимен во Аризона, некои го нарекуваат летечки тенк, но за сега не знае за какво летало всушност станува збор. На снимката се гледа правоаголен летечки објект кој што не одговара на некое познато човечко летало или облик на летало од вонземјанско потекло. Иако снимката е направена дење, објектот е тешко да се индентификува, а според некои експeрти се работи за експериментално воено летало.

Еве го видеото па закчлучете сами за што се работи:

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here