Мистерија: Езеро во Босна исчезнало преку ноќ

0
722

ezero vo bosna

Локалното население во Саница, во општината Клуч во Босна и Херцеговина, било вчуденовидено откако пред нивните очи исчезна мало езеро, оставајќи зад себе голема дупка која што ја голта и земјата.

Локалното население смета дека овој феномен е предизвикан од подземни води. Еве како изгледаше овој несекојдневен феномен:

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here