Мистериозна топка на Марс ?

0
1227

misteriozna topka mars

Роверот Кјуриозити на Марс сними уште еден необичен објект – камен со совршено измазнета тркалезна форма. На интернет веќе кружат разни теории на заговор за тоа како настал овој камен, но НАСА допрва треба да даде објаснување. Сега за сега погледнете ги следниве видеа што кружат низ YouTube во врска со овој природен феномен.

http://www.youtube.com/watch?v=_inIfCX2CUs

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here