На Марс пронајдена база на НЛО ?

0
537

nlo-mars

Американските набљувачи од неодамна открија дупка на Марс која што е длабока околу 130 метри, за која што се смета дека е еден вид на подземна вонземјанска база.

Покрај оваа база се пронајдени и траги за кој што се смета дека се всушност од неидентификуван летечки објект. Па погледнете како тоа изгледа:

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here