НАСА објави фотографија од НЛО ?

0
336
nasa-fotka-vonzemjani

НАСА објави фотографија од НЛО ?

nasa-fotka-vonzemjaniФотографијата е настаната при рутинско фотографирање на сателитите во орбитата на Земјата, но на неа се забележува уште една појава за која што се смета дека е од “непознато потекло”.

Леталото во облик на диск, ја разбуди имагинацијата на многумина уфолози кои се обидоа да спроведат истрага за што се работи. И додека некои се обидуваа да се сконцентрираат на индетификација на леталото, други се обидуваа да дознаат како оваа “контраверзна” фотографија  всушност се најде на официјалната страница на НАСА.Мислењата се поделени, но факт е дека оваа фотографија кај уфолозите предизвика многу дикусии , пред да се утврди што точно се наоѓа на неа.
nasa-fotka-vonzemjani

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here