НЛО кое го менува обликот на небото

0
822

nlo oblik menuvanje

На небото е забележана една неверојатна појава за која што се мисли дека се во прашање вонземјани кои што кружат и го менуваат својот облик. Интересно е дека овие летала не испуштаат никакви звуци додека го менуваат својот облик. Погледнете го видеото:

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here