НЛО се појавило сред вести

0
503

nlo-na-sred-vesti

Гледачите на емисијата на Макс Кајзер имале прилика во текот на емисијата да видат непознат летечки објкет, кој што се појавува во еден кадар позади главите на водителите.

За сега не е познато за какво летало станува збор, но како што пренесуваат странските медиуми, отфрлени се теориите дека се работи за човечко летало, птица или некоја друга слична појава.

Брзината со која што се движи леталото, уфолозите велат дека се работи за летало од вонземско потекло.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here