Сателит стар 13 000 години ?

0
532

satelit-13000-godini

Историјата на необични сигнали упатени кон Земјата, кои што истражувачите ги откривале, е стара колку и уредите кои што го овозможувале тоа.

Интересен е фактот дека Никола Тесла приметил необичен сигнал за кој што тврдел дека доаѓа од вселената, а истите тие сигнали, пред него ги истражувале и откривале други научници.

Изворот на тие сигнали бил од далечни планети, па се до необични летала кои што наводно кружеле околу Земјата, пред човечките летала и сателити.

Првите луѓе во вселената наводно виделе необично летало, па така некои уфолози тврдат дека се работи за вонземски сателит чија што старост се проценува на околу 13 000 години.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here