Тајната историја на Масоните

0
445

Слободните Ѕидари или Масони поседуваат храмови во секој поголем град во светот. Нивното братско друштво ја вклучува елитата и светските моќници. Масоните веќе со векови создаваат разни теории на заговор и идеи за глобална доминација. Кој се Слободните Ѕидари, која е нивната улога и зошто?

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here