Тајните на ЦИА

0
992

top-secret

ЦИА како една од најмоќните американски државни служби, стои позади многубројни терористички акции кои се случиле во минатото. Многумина бивши ЦИА агенти не се горди со својата работа која што ја работат во име на американските интереси. Ова е документарен филм во кој што е опишана темната страна на ЦИА. 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here