Тајните за Кодот на Да Винчи (документарен филм)

0
691

Тајните за Кодот на Да Винчи (документарен филм)

Кодот на Да Винчи, познатото дело на Ден Браун, сеуште предизвикува бурни и контраверзни реакции во светот и кај нас и успеа да создаде одредена несигурност во врска со христијанската вера. Дали да им се верува на изнесените факти во неговата книга и дали Исус навистина стапил во брак со Марија Магдалена? Доказите коишто се застапени во овој документарен филм од два дела ја откриваат правата вистина.

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here