Теорија на заговор: Мерлин Монро е убиена бидејќи знаела премногу за вонземјаните ?

0
1101

merlin monro

Теориите за смртта на легендарната Мерлин Монро не престануваат да се појавуваат, а една од нив го шокира светот бидејќи укажува на тоа дека таа била поврзана со вонземјаните.

На неодамнешната конференција, доктор Бурлесон ја изнесе својата теорија на заговор со докази дека смртта на Мерлин Монро е поврзана со вонземјани.

Според неговите тврдења, Мерлин Монро премногу знаела за вонземјанските видови, па поради тоа била и убиена.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here