ТВ камерман снимил НЛО медуза

0
423

nlo-meduza

На 30 Мај во Лима, Перу – камерман од телевизиската куќа Frecuencia Latina Channel 2 снимил видео во кое што неидентификуван летечки објект лета во форма на медуза и го менува неговиот облик. Дали навистина станува збор за НЛО или нешто друго никогаш нема да биде откриено, но факт е дека оваа година во Перу има пријавено најголем број на НЛО, после Америка и Мексико.

 

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here