Вонземјани во Калифорнија ?

0
881

nlo kalifornija

Емисијата “UFO Planet”  која што се занимава со необични феномени докажа дека во Калифорнија овие денови се случуваат несекојдневни појави. Еве ја последната 80 епизода па видете за што се работи:

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here