Вонземјаните испратиле 29 пораки

0
335

Вонземјаните испратиле 29 пораки

Американската национална безбедност (НСА) на својата интернет страница објави документи, кои, според некои извори, недвосмислено потврдуваат постоење на интелигенција надвор од планетата Земја.
НСА во документите објави содржина на 29 пораки примени по пат на сателитската мрежа, пренесуваат агенциите. Делови од пораките се декодирани, и тие, наводно, во себе содржат равенки од периодичниот систем на елементи, за кои научниците не знаат што точно можат да значат.

Иако датумите на самите документи се цензурирани, се претпоставува дека документите потекнуваат од периодот пред април 2004 година. Исто така се претпоставува дека на нивното дешифрирање работел доктор Хауард Х. Капењ, еден од најдобрите светски криптографи.
Интернет страницата на НСА, која се повикува на изјава на неименуван пензиониран агент на агенцијата, пренесува дека начинот на кои се напишани документите недвосмислено покажува на интелигенција надвор од нашата планета.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here