Вонземјаните ни оставаат пораки !

0
472

krugovi-vo-zito

Во рок од 24 часа вонземјаните ни оставија две пораки на полиња во Модена и Павија. Иако не знаеме што значат овие пораки, со сигурност може да се потврди дека тие не се од човечко потекло. Погледнете како изгледаат нивните симболи:

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here